luni, 10 iunie 2013

Invata limba germana


A vorbi despre limba romana este ca o duminica, spune Nichita Stanescu. Frumos, nu ?
Pe de alta parte, gramatica germana este ca o matematica frumoasa unde totul este logic si previzibil. Din nou, frumos..
Limba germana se vorbeste nativ de majoritatea locuitorilor din Germania, Austria si regiunea autonoma Tirolul de Sud (Südtirol) din nordul Italiei, Elvetia, Luxemburg si Regatul Liechtenstein, in Belgia, dar in estul teritoriului, in sudul Danemarcei, Polonia si in binecunoscutele regiuni Alsacia si Lorena din Franta.
Stiati ca limba germana este vorbita si in Africa, mai precis in Namibia ? Aproximativ 30 000 de locuitori vorbesc germana nativ.
In Romania, limba germana este vorbita de cateva zeci de mii de persoane.
Austria si Germania sunt printre cei mai importanti investitori straini din Romania. A cunoaste limba germana inseamna clare oportunitati in cariera.
Website-ul http://www.invatagermana.info/limba-germana-alfabetul.html
este creat special pentru cei care doresc sa invete limba germana pentru a ajunge la nivelul A1 si / sau A2, sa vorbeasca fluent si corect pentru a cladi solide cunostinte de limba germana.
sau
daca doriti exercitii de vocabular in limba germana asociate cu imagini, prountie si rezolvare de exercitii vizitati cu incredere:
http://www.grumphy.com/Test-Limba-Germana-rge1.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu